Over CFS

China Financial Services (CFS) is opgericht in 2010 en gevestigd in Zevenaar, gelegen in het oostelijke deel van Nederland in de buurt van de Duitse grens. In het begin heeft CFS zich met name gericht op het helpen van bedrijven en particulieren met het opzetten van een bedrijf in Nederland. Daarbij verzorgde CFS de nodige boekhoudkundige en fiscale advisering en ondersteuning. De afgelopen jaren is CFS gegroeid en ook meer gericht op het leveren van adviserende diensten aan Chinese bedrijven die de Nederlandse markt willen betreden.

CFS helpt Chinese bedrijven met advies en ondersteuning om hun zaken naar Nederland uit te breiden en zo doende met succes op de internationale markt op te treden. Na enkele jaren van ontwikkeling en ervaring met uitgebreide professionele diensten in de Chinese kringen in Nederland heeft CFS inmiddels een goede reputatie opgebouwd. CFS heeft in de afgelopen jaren adviserende diensten geleverd voor tientallen Chinese ondernemingen die reeds de Nederlandse markt betreden hebben. CFS is uitgegroeid tot een professioneel adviesorgaan voor Chinese ondernemingen die CFS rechtstreeks en volledig bedient.

Qian-2

Hongfang Qian:

Mevrouw Hongfang Qian kwam eind 2003 van China naar Nederland. Na een jaar studie van de Nederlandse taal begon zij de Nederlandstalige studie accountancy aan de HAN te Arnhem. Vanaf het 2006 heeft zij ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij verschillende accountantskantoren. In het 2010 heeft zij haar eigen praktijk opgestart: China Financial Services.

 

Contact gegevens:

Mevrouw H. Qian
Tel: 0031-(0)316-200048
E-mail: info@cfsholland.nl
Adres: Voltastraat 11
6902 PT  Zevenaar
Karman-1

Paul Karman:

De heer Paul Karman heeft als Register Belastingadviseur vele jaren ervaring op het gebied van de fiscale dienstverlening. Hij heeft zijn vak als belastingadviseur geleerd bij Ernst & Young te Arnhem. Na zijn gedegen praktijkervaring is hij in 2007 zijn eigen praktijk gestart: Boss & Karman Adviseurs te Zevenaar. Inmiddels een slagvaardig en gedegen kantoor.

Op fiscaal gebied is hij goed onderlegd en communicatief vaardig. Zijn jarenlange praktijkervaring maakt hem een ideale adviseur die op een zeer breed terrein de belangen van zijn klanten kan behartigen.

Sinds 2013 werken mevrouw Qian en de heer Karman samen om de klanten meer te bieden en beter te kunnen bedienen.

Mevrouw Qian fungeert in het samenwerkingsverband als China consulent voor Boss & Karman Adviseurs. Op deze wijze biedt mevrouw Qian aan de klanten van Boss & Karman Adviseurs diverse diensten aangaande Chinese zakelijke vraagstukken of handel in en met China.

Daarnaast verleent de heer Karman regelmatig diensten aan de klanten van CFS met betrekking tot complexe fiscale en/of financiële vraagstukken.

Kortom, een goede samenwerking waarbij de dienstverlening aan de gezamenlijke klanten voorop staat.